Vægdekoration

Vægdekorationer der skaber liv i rummet

Montage Gruppen kan hjælpe, både i designfasen, produktionen og ikke mindst med montering.

Vægfolie og 3D skilte til mødelokale

Et mødelokale, uanset om det er til fysiske møder eller online møder, må gerne se pænt ud. En del vælger at dekorere væggene med noget som har relation til virksomhedens aktiviteter. Det kan som i nedenstående eksempel, være 3-dimensionelle elementer, fræst i et eller andet materiale og lakeret i de ønskede farver. Andre vælger at få printet et billede eller motiv, som kan give rummet et andet udtryk eller følelsen af et større rum. 

Vil du have et tilbud på vægdekoration?

Kontakt os i dag og få dit tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til Karsten på: ka@montagegruppen.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Videobagvæg i vægdekoration

En pæn bagvæg med et logo eller måske i særdeleshed linket til ens hjemmeside eller youtubeprofil, til optagelse af videoer eller billeder er ikke nyt. Hvis du f. eks. har ledt efter en bil, har du nok bemærket at de fleste bilforhandlere, næsten altid lægger billeder op hvor man kan se deres webadresse. Rigtigt mange andre brancher bruger det også. Formålet er enkelt: Det handler om at hjælpe interesserede kunder, til nemt at komme ind på ens website og derved skabe mersalg.

Mange andre vil/kan have gavn af denne form for markedsføring. Alle der gerne vil sælge noget, har brug for kunder på deres handelsplatform. Her er det ligegyldigt om det er den lille tøjbutik der er startet onlinesalg, eller det er youtuberen der gerne vil have flere følgere. Alle har brug for at blive bemærket og husket.

Billig dekoration af væg

Det behøver ikke være en stor/dyr løsning. Man kan i princippet have en Rool up med ens vigtigste budskab, som baggrund til billeder, videoer og onlinemøder.