Facadeskilte

Facadeskilte

Facadeskilte er noget de fleste virksomheder tager alvorligt. Udover at facadeskiltene selvfølgelig hjælper kunder med at finde virksomheden, så er der stor signalværdi i selve facadeskiltet, herunder dets udformning, størrelse og placering på bygningen.

Pyloner

Montagegruppen producere og montere pyloner, domicilskilte, skiltestandere. Kært barn har mange navne.

Hvad er et facadeskilt?

Et facadeskilt er en god måde at vise dit firmas identitet på. Et facadeskilt bør afspejle dit firma, ikke bare i farver og design, men også størrelsen, så den stemmer overens med firmaet brand og identitetsstrategi. 

Derfor bliver der normalt også lagt stor vægt på designfasen, når facadeskiltet skal fremstilles.

Skal man have godkendelse til facadeskilte?

Myndighedsgodkendelse: Der skal normalt ansøges om opsætning af facadeskilte. Montage Gruppen kan også stå for myndighedsansøgning før opsætning af skilte, hvis det ønskes.

Vil du have et tilbud på dit nye facadeskilt?

Kontakt os i dag og få dit tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til Karsten på: ka@montagegruppen.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Se vores facadeprojekter

Pyloner

Et pylon skilt har flere funktioner. Først og fremmest viser det at her ligger din virksomhed og er dit ansigt udad til.

Det hjælper dine kunder, leverandører, fragtmænd og alle andre som kommer på besøg, med at vise de er kommet det rigtige sted. Bor du ud til en befærdet vej, fungerer det tillige som reklameskilt.

Ofte er det kun virksomhedens navn og logo man sætter på et domicil-skilt. Andre gange tilføjer man andre informationer som husnummer, henvisning til forskellige afdelinger o.s.v. Andre gange er det mere hensigtsmæssigt at placere et desideret orienterings-skilt.

pyloner er ofte placeret ved indkørslen til virksomheden. De leveres både med og uden lys.

Pyloner kaldes også for domicilskilte, firmaskilte, facadeskilte og sikkert mange andre benævnlser, men hos os tænker vi på et skilt der er gravet ned i jorden.