Bildekoration

Bilreklame, Autodekoration, Autoreklame & Bildekoration

Ja kært barn har mange navne, men reklamer på biler er bare billig og effektiv markedsføring.

Hvad er Bilfolie?

Bilfolie er en bestemt slags folie med tryk, som klistres på bilen. På denne måde kan bilens udsende helt ændres og bilen kan bruges som en “kørende” reklame.

Bilfolie specialdesignet til behov

Vi designer, producerer og monterer alle typer foliereklamer på: Firmabiler i alle størrelser, sælgerbiler, Taxi-reklamer, reklame på lastbiler/vogntog/entreprenørmaskiner og materiel og navn/logo på landbrugsmaskiner og redskaber.

Er reklamer på Bilfolie effektive?

Bilfolie er en ret billig form for reklame. Især på køretøjer, som kører meget rundt i byer og tæt beboede områder, er folie effektiv reklamer. På grund af den lave pris, skal der ikke mange rektioner på reklamen, til at den har betalt sig selv. Bilfolie kan sikre et højt antal eksponeringer.

Vil du have et tilbud på din næste bilreklame?

Kontakt os i dag og få dit tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til Karsten på: ka@montagegruppen.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Multiservice folie

Folie til personbiler

Mange firmakunder vælger at lade bilforhandleren stå for det hele, herunder reklamer på den nye firmabil. Montagegruppen hjælper med alt, lige fra dekorationsforslag over produktion til montage i jeres klargøringshal. Således kan du som bilsælger levere en helt færdig bil når kunden kommer og henter den. Der er naturligvis en rimelig kommision for din henvendelse til os.

Bilforhandlere og Leasingselskaber

Vi lever af tilfredse kunder

Bilfolie-Reklame på Håndværkerbiler

Reklame på håndværkerbiler og firmabiler, er den absolut mest udbredte form for reklame i det offentlige rum. Årsagen er enkel. De er effektive.

Alle håndværkere har firmabiler, så de kan komme ud til kunderne. De fleste har større eller mindre varer/kassebiler, som er velegnede til at montering af bilreklamer. De kører præcis i de områder hvor deres kunder-, og navnlig potentielle kunder bor og de kører ofte mange kilometer om året. 

Bilreklamer tjenes hurtigt ind igen

Det er ikke den store “videnskab” til at regne ud hvor mange-, eller rettere hvor få nye kunder der skal til før reklamen er betalt. Derfor har næsten samtlige håndværkerfirmaer reklamer på på deres firmabiler.

Folieindpakning af biler

Trænger din bil også til en ny farve der passer bedre til dig eller din virksomhed? Så vil vi anbefale dig at få den folieindpakket. På den måde kan vi skræddersy bilens farve lige til det du ønsker og samtidig give plads til en god reklame.

Billigere end at male bilen

Folie indpakning af bilen er billigere end at skulle lakere bilen. Så hvis der ønskes en ny farve og der ikke skal lakeres på grund af at lakeringen for eksempel skaller. Så er folieindpakning en billigere mulighed for at skifte farve på sin bil og tilføje et personligt touch.

Kontakt os for at få et tilbud på dit projekt.

Folie til Håndværkertrailere

Reklame på håndværkertrailere er en god og billig form for firmareklame i det offentlige rum. Mange håndværkere har trailere til værktøj og udstyr. Trailere har ofte store flader, som er velegnede til montering af reklamer.

Montage Gruppen laver en hel del trailerreklamer. Ofte pakker vi dem helt ind i folie, som eksempelvis Vejrhøj og Malmos trailerne.

Vi lever af tilfredse kunder

Reklame på sælgerbiler

Sælgerbiler er her tænkt som personbiler i firmaregi. Ofte er reklamerne knapt så store som på servicebilerne, da disse biler også tit bruges privat. Men ofte kan et lille eksklusivt logo have stor effekt.

Folie til Salgsvogne, madvogne & Pølsevogne

Trænger din pølsevogn eller salgsvogn til en “makeover”, så er du kommet det helt rigtige sted.

MontageGruppen har stor erfaring i dekoration af pølsevogne og salgsvogne. Hvis man ønsker reklame på sin salgsvogn (hvilket næsten er et “must”), så har MontageGruppen stor erfaring i design, produktion og montage af reklamer på salgsvogne. Vi kan give en brugt vogn en folieindpakning så den “næsten” ligner en ny vogn.

Foliedekoration til Campingvogne

Skal du lave et eller andet event, hvor du kunne bruge sådan en nostalgisk campingvogn, kan du leje denne camingvogn. Det er bare at få din grafiker eller reklamebureau til at designe layoutet, sende det til os og vi sørger for resten. Billederne herunder har mål, så de kan bruges til fremstilling af layout. Transporten kan vi også klare, hvis du ikke selv har tid eller mulighed for det.

Vi kan naturligvis også være behjælpelige med layoutet.

Vi har også campingvogne til udlejning, hvis I skal flere af sted og gerne vil overnatte på pladsen. Læs mere her

Folie til Lastvogne

Vi dekorerer lastbiler og vogntog i alle størrelser, også når det gælder total folieindpakning. Folie kan gøre din lastvogn unik og give dig en identitet imens du kører på vejene. 

Folietryk til Entreprenørmaskiner

Dekoration på entreprenørmaskiner er en del af vort arbejde. Tryk af firmalogo og telefonnumre er en god idé at få på firmaets maskiner. Mange kunder som skal have noget ordnet, kan faktisk have sit dit firma før, på en af dine maskine og uden at være klar over det. Have firmaet i baghovedet, når de så skal beslutte hvilket firma de skal vælge.