Foliedekoration

Skab liv og stemning med folie til vinduer

Vi har forskellige selvklæbende folier til forskellige formål. Vi har folier specielt beregnet til glasdekoration. Vi har folier specielt beregnet til vægdekoration, folier til bordplader og køkkenlåger. 

Hvad er foliedekoration?

Foliedekoration er en fællesbetegnelse for næsten alle selvklæbende folier. Det bruges primært til reklame, opmærkning, henvisning og orientering.

Kan jeg få mit eget design i foliedekoration?

Foliedekoration kan designes lige efter dit behov og dine mål. Du kan for så vidt få folien lige som du ønsker. Du bestemmer motiv og mål og om folien skal være fast eller et niveau af gennemsigtig efter dit ønske.

Vil du have et tilbud på Foliedekoration?

Kontakt os i dag og få dit tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til Karsten på: ka@montagegruppen.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Klistermærker til diverse brug

Klistermærker bruges rigtigt mange steder, med mange forskellige formål. Udover at give en eller anden information, er de jo et blivende visitkort. Vi fremstiller klistermærker i alle størrelser og i alle tænkelige faconer. De kan laves i forskellige folier, med forskellig klæbeevne, alt afhængig af hvor de skal monteres og hvor lang holdbarhed man ønsker.

Hvad er klistermærker?

Ordet klistermærke dækker meget bredt og anvendes om mange forskellige produkter. Inden for skiltebranchen er det som hovedregel et mindre mærke, typisk fra 5 cm2 til 100 cm2, med tryk af meget forskellig art, men altid på en selvklæbende folie. Klistermærker kan være gennemsigtige og solide i designet.

Streamers

Er de større, kan de stadig kaldes klistermærker, men oftest går de under betegnelsen: Streamers, logomærker eller selvklæbende skilte.

Klistermærker til bil

Klistermærker til bil, skal overholde specifikke lovkrav. Når klistermærkerne skal sidde fast på ruderne, skal de være holdbare og sidde godt fast, men de skal også være forholdsvis nemme at få af igen, når man ønsker det.

Klistermærker i alle størrelser

Montage Gruppen fremstiller klistermærker, streamers, logomærker og selvklæbende skilte i alle størrelser, farver og faconer. Måden vi producerer klistermærker på har den fordel at vi kan lave både de helt små og de helt store oplag til meget konkurrencedygtige priser.

Når du bestiller klistermærker hos os er der frit valg om de skal pakkes enkeltvis, i poser/bundter med eksempelvis 50 stk. i hver, på ark i eksempelvis A4 størrelse (lige til at sætte ind i et ringbind) eller hvis du har mulighed for selv at skære dem ud på rulle i bredden 137 cm.

Dekoration på glas

MontageGruppen laver alle former for glasdekoration, mange gange i form af en mat film, som har mange benævnelser: Sandblæst folie. Frosset folie. Frosted film. Glasdeko folie. M.fl..

Mat vinduesfolie

Formålet er ofte at skabe en vis diskretion ind til kontorer , mødelokaler o. lign., uden at blænde helt af. Til denne løsning laves ofte en eller anden form for striber, men det kan i princippet være et hvilket som helst mønster. 

Specialopgaver

Montagegruppen har gennem årene lavet flere forskellige specialopgaver. Vi har b.la. indpakket en elevator med folieprint af smuk natur.

Vi har dekoreret alt fra kister, en robot opstregningsmaskine til en trappe som skulle have monteret regnbuen i et langt stykke folie.  

Special designet emballage

Vi laver også dekoration på emballage, som ofte bliver brugt når en kunde skal på messe og har brug for et mindre antal emballage kasser, måske med et specielt tryk til lejligheden. Andre gange er der blevet printet emballage til flasker for at opnå en helt speciel stil.

Har du en specialopgave, du har brug for hjælp til?

Hvad end det er emballage design, folieindpakning eller noget helt tredje så kontakt os endelig!