Domicil skilte

Et domicil skilt har flere funktioner. Først og fremmest viser det at her ligger din virksomhed og er dit ansigt udad til.

Det hjælper dine kunder, leverandører, fragtmænd og alle andre som kommer på besøg, med at vise de er kommet det rigtige sted.

Bor du ud til en befærdet vej, fungerer det tillige som reklameskilt.

Ofte er det kun virksomhedens navn og logo man sætter på et domicil-skilt. Andre gange tilføjer man andre informationer som husnummer, henvisning til forskellige afdelinger o.s.v. Andre gange er det mere hensigtsmæssigt at placere et desideret orienterings-skilt.

Domicilskilte er ofte placeret ved indkørslen til virksomheden, ofte i form af en Pylon eller en skiltestander. Domicilskilte leveres både med og uden lys.

Domicilskilte kaldes også for firmaskilte, facadeskilte og sikkert mange andre benævnlser, men hos os tænker vi på et skilt der er gravet ned i jorden.

Har du brug for et facadeskilt, firmaskilt, logoskilt, så læs mere her.

Eksempler på Pyloner som Domicilskilte

Eksempler på special fremstillede Domicilskilte

Her har vi lavet en løsning med specialdesignede Domicilskilte. Bemærk den specielle facon i toppen på de 2 af skiltene. Man har også sat en lille kørselsvejledning i bunden, for at guide biler som kommer til Atek.

Bemærk facon