Vi lever af tilfredse kunder

Vi bestræber os på at udføre alle opgaver, så vores kunder er glade og tilfredse. Det er meget simpelt, fordi det er dem vi lever af og meget sjovere at gå på arbejde når kunderne er glade.

Nogle gange kommer det til udtryk i et klap på skulderen. Andre gange får vi en mere direkte henvendelse. Nedenfor bringer vi et par gode eksempler.

Pæne ord fra glade kunder

Herunder en Email som en af vores tilfredse kunder sendte til vores montør Stephanie Jensen, efter en veludført foliemontage opgave:

Hej Stephanie , Tak for billederne og et fantastisk arbejde! Det har været en udfordring for os alle i denne projeket (for at sige det mildt ). De ekstraordinære indsats, vi alle har gjort sammen har gjort kunden tilfreds , og de har fået en super flot butik! 1000 tak til alle jer , og jeg ønsker dig en fantastisk dejlig weekend! Med venlig hilsen David - Fra den anden side af broen! ;) Med vänlig hälsning / Best regards. David Magnusson Market Development Manager Tlf. +46 31 760 72 01 Mobil +46 734 340 250 david.magnusson@nonbye.se

Herunder en hilsen fra en anden tilfreds kunde:

Hej Peter, Karsten m.fl.
Vi vil blot fra Vivendi4u.dk hermed takke teamet og de 2 unge montører for
et professionelt og en kvalitetsmæssig flot skiltning/montering :)
De bedste hilsner
Agneta

Vivendi ApS
Agneta Björkman
Helsingørsgade 8D
3400 Hillerød

Brev fra Sadolin til Montagegruppen har siden 2011 været kædens samarbejdspartner omkring udarbejdelse af facade og dekorations oplæg, tilbudsgivning og opsætning.

Vi har altid oplevet at være i trygge hænder, og har været meget tilfredse med samarbejdet, og ligeledes den praktiske udførelse og samspil med de lokale ejer af Sadolin Farveland butikkerne.

Venlig hilsen

Sadolin Farveland a.s.

Kurt Petersen

Drift & Marketing chef