MG-Flexsign

 

Få meget mere opmærksomhed med vores "humørskilte"! 

MG-Flexsign er et mobilt og fleksibelt skilt.

Det er velegnet til: Ejendomsmæglere. Butikker og specialforretninger. Messer og udstillinger osv. osv..

Vælg Reflex-folie og bliv meget synlig når det er mørkt.

Vælg whiteboard-folie og skriv dine egne budskaber.

Med en figurskåret skilteplade, kan du få dit helt eget design og facon på skiltet. Det får måske nogle folk til lige at dreje hovedet en ekstra gang, hvilket alt andet lige bør give flere kunder i butikken. Det er jo det det hele handler om!

Selve foden er fremstillet af genbrugsplast. Den er tilpas tung og alligevel utrolig handy. Mange har sikkert set en ung pige, bakse et stort tungt gadeskilt, ind i butikken ved lukketid. Det er slut nu, fordi med vores MG-Flexsign, kan alle flytte skilte nemt, hurtigt og sikkert.

Man "smider" simpelt hen bare foden på jorden, fliserne, gulvet eller et hvilket som helst andet sted, hvor man ønsker sit skilt sat op. Så sættes skiltepladen ned i en rille i foden og skiltet er sat op.

Prisen: Ja det afhænger af hvordan det skal se ud og hvor mange du kunne tænke dig, men ring på 5917 5550 eller E-mail til Karsten på: ka@montagegruppen.dk  Så regner vi gerne et tilbud til dig.

Hvis du gerne vil se nærmere, så ring eller skriv til Peter på 2013 1601 / pc@montagegruppen.dk og jeg kommer gerne forbi og viser frem.

Almindelige flytbare skilte

Hos Montagegruppen kan du naturligvis også få de gammelkendte og såkaldte "mæglerskilte".

Fordele og ulemper:

  • Et handy og fleksibelt skilt.
  • Udskiftelig skilteplade
  • Prisbillig
  • Begrænset størrelse
  • Kræver jord at træde det ned i, som ikke må være frossen.